Kunskapsbas

Visa alla artiklar

Chattsupport

Starta chatt

E-postsupport

Skicka meddelande

Telefonsupport

Öppettider:
Mån - Fre (08:00 - 17:00)

Jörgen Pålsson, Kundtjänst

Kundnöjdhet

Compliance & Branschackreditering

SUF ORG

SUFORG är tillägnad att skydda rättigheter och friheter för utländska bolag med fast driftställe i Sverige
SUFORG kämpar för att främja SUFs och stärka rättigheterna för SUFs i Sverige . Vi deltar aktivt och fungerar som en påtryckningsgrupp på uppdrag av svenska filialer till utländska bolag. SUF är ett registrerat varumärke som ägs och förvaltas av SUFORG. Alla återförsäljare och bolagsbildning agenter som tillhandahåller SUF-bolag i Sverige måste vara godkända och registrerade hos SUFORG. Alla auktoriserade SUF återförsäljare måste följa strikta regler och föreskrifter om personalutbildning och minimiservicenivåer.

Endast auktoriserade återförsäljare kan lagligt erbjuda SUF i Sverige. När du köper ett bolag från en auktoriserad återförsäljare är du garanterad att få ett korrekt bildat bolag, med alla de handlingar som krävs för en fullständig registrering i Sverige. Om du har blivit erbjuden ett SUF bolag av ett bolag som inte är en auktoriserad och reglerad medlem av SUFORG, kontakta oss så snart som möjligt.

Gå till SUFORGs hemsida


 

acra-logo

ACRA främjar bästa praxis

ACRA, the Association of Company Registration Agents, är en förening för bolagsregistreringsombud och bildades för att främja hög standard bland branschfolk och att fungera som ett öppet forum för de som aktivt etablerar engelska bolag. Våra bolagsordningar är certifierade och godkända av ACRA, och vi sammarbetar med ledande bolag inom föreningen.

Gå till ACRAs hemsida


 

Ring oss

08-123 503 30