Kunskapsbas

Visa alla artiklar

Chattsupport

Starta chatt

E-postsupport

Skicka meddelande

Telefonsupport

Öppettider:
Mån - Fre (08:00 - 17:00)

Jörgen Pålsson, Kundtjänst

Kundnöjdhet

Sekretesspolicy & Ansvarsfriskrivning

Sekretesspolicy
När du lägger din beställning hos oss, anger du din personliga information som ditt namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi behåller och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vår handel med dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon och e-post för att ge dig den service du förväntar dig av oss.
MrCompany kommer aldrig dela din personliga information med tredje part. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till information som finns om dig.

Om dessa är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att informationen raderas genom att kontakta vår kundtjänst via e-post support@mrcompany.se.

Ansvarsfriskrivning
Material som publiceras på MrCompany.se är endast avsett för allmän information och skall inte användas som professionell rådgivning. Det kan finnas risk för att innehållet inte är helt uppdaterat, uttömmande eller korrekt.

MrCompany ansvarar inte för och har inga förpliktelser för material på hemsidan och kan när som helst och utan meddelande, ändra, uppdatera, radera och/eller komplettera information, produkter eller tjänster på hemsidan. Eventuellt otillåtet användande av information på denna hemsida sker på användares egen risk.

Reklamation och Synpunkter
Vi på Mr Company värdesätter dina åsikter. Du kan enkelt kontakta oss för reklamation och synpunkter.

Ring oss

08-123 503 30